Onko aika uusia julkisivu?

Tunnetko vetoa? Onko sisällä kylmä? Alkavatko ulkoverhous, ikkunat ja ovet näyttämään siltä, että ”jotain pitäis tehrä”? Puuverhouksen uusimisväli on keskimäärin 40–50 vuotta. Ihan suoranaisesti pelkkää ikää ei kannata katsoa, sillä taloon tehdyn kunnossapidon määrä vaikuttaa remontin tarpeeseen. Mitä paremmin taloa on vuosien varrella huollettu, sitä kauemmin ulkoverhoilu kestää.  Julkisivun uusiminen tulee ajankohtaiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun kunnostukseen ei riitä enää pelkkä huoltomaalaus ja ulkovuoraus on selvästi tullut tiensä päähän.

Julkisivuremontti helposti

Kartoitus

Julkisivuremontin suunnittelu aloitetaan selvittämällä rakennuksen julkisivujen kunto. Kuntokartoituksemme on maksuton ja sen pohjalta saat asiantuntevan arvion talosi kunnosta sekä hyödyllistä tietoa julkisivuremontista.

Suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous

Kartoituksen perusteella laadimme remonttisuunnitelman sekä laskemme kiinteähintaisen tarjouksen remontista materiaaleineen, joka sisältään kaiken aina vanhan verhouksen purkamisesta työmaan loppusiivoukseen asti. Samassa yhteydessä voidaan sopia myös lisäeristyksen asentamisesta sekä ikkunoiden ja/tai ovien vaihtamisesta.

Tilaus ja sopimus

Sopimuksen solmimisen yhteydessä sovitaan remontin toteutusajankohdasta. Materiaalit toimitetaan työmaalle ennen remontin aloitusta.

Remontti

Työt aloitetaan aikataulun mukaisesti, kuitenkin sääolosuhteet huomioon ottaen.

Purkutyövaiheessa tarkistamme rakenteiden kunnon ja korjataamme mahdolliset lahovauriot sekä asennamme sovitut lisäeristykset.

Käytämme korkealaatuisia tehtaalla valmiiksi maalattuja ulkoverhouslautoja, eikä erillistä maalausta enää tarvita. Sopimuksen mukaisesti vaihdamme myös ikkunat ja ovet remontin yhteydessä.

Julkisivuremonttiin kuuluu lisäksi kuuluu myös nurkka- ja ikkunanpeililautojen uusiminen sekävesipeltien asennus.

Loppukatselmus

Remontin valmistuttua tehdään asiakkaan kanssa työmaan loppukatselmus, jossa varmistetaan, että remontti on tehty juuri niin kuin on sovittu.

Lasku ja takuutodistukset

Laskutamme remontin n. 30 päivän kuluttua sen valmistumisesta. Teillä on mahdollisuus maksaa lasku joko kerralla tai erissä. Samalla toimitamme takuutodistukset niin töiden kuin materiaalienkin osalta.

Valmista jo parissa viikossa

Ammattimiehiltä isompikin julkisivuremontti syntyy käden käänteessä. Uusi julkisivu antaa talolle aivan uuden ilmeen ja lisää sen myyntiarvoa.

Kun talo saa uuden verhouksen, ikkunat ja ovet, muuttuu koko talon ilme. Siksi julkisivuremontin suunnitteluun kannattaa panostaa aikaa ammattilaisen kanssa ja miettiä, minkä näköisessä talossa haluaa asua.

Ennen remontin alkua mieti:

  • Tehdäänkö julkisivusta entisen näköinen, muutetaanko jotain vai lisätäänkö taloon esimerkiksi kuisteja, katoksia yms.?
  • Minkälainen profiili ulkoverhoukselle valitaan? Pysty vai vaaka?
  • Minkä värinen talosta tehdään?
  • Uusitaanko samalla ovet ja/tai ikkunat?
  • Lisätäänkö remontin yhteydessä lämmöneristystä?
  • Laitetaanko samalla sadevesijärjestelmä kuntoon? (Sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet hallitusti katolta. Sattumanvaraisesti alas valuva sadevesi vahingoittaa kattoa, julkisivurakenteita ja jopa perustuksia.)

Yhteistyössä

logo_orima.jpgUS_Wood_logo_kapea.JPGpihla-logo-sml.jpgisover.pngekovilla-logo.jpg