Muista:

  • Maalipinta suojaa talon rakenteita kosteudelta, lialta ja muilta vaihtelevien säiden aiheuttamilta vaurioilta.
  • Hyvin hoidettu maalipinta pidentää ulkoverhouksen elinkaarta.
  • Huoltomaalau tekee talosta taas uuden ja hoidetun näköisen
  • Uudella värillä voidaan koko talon ulkoasua muuttaa.
  • Rakennuksen arvo nousee.

Ulkomaalaukset

Julkisivun ja muiden ulkoseinien maalipinnat kuluvat vuosien saatossa siinä, missä katto ja ikkunatkin. Siinä vaiheessa kun maali näyttää kuluneelta tai hilseilee kannattaa taloon tehdä huoltomaalaus. Se pidentää rakennuksen elinkaarta ja tekee talosta taas uuden ja hoidetun näköisen. Huollettu talo myös nostaa kiinteistön arvoa. Hyvin hoidettu julkisivu palvelee taloa ja sen asukkaita vuosikymmenten ajan – säällä kuin säällä.

Maalaus antaa talolle lisää vuosia

Paraskaan maali ei säily seinässä hyvänä loputtomiin. Suomen vaihtelevat säät, paahtava aurinko, suolainen meri-ilma sekä saasteet kuluttavat maalipintaa vuosien saatossa. Ympäristön vaikutus julkisivuun on helppo huomata vertaamalla suorassa auringossa olevan seinän maalia varjoisan seinän maaliin.

Julkisivujen pinta kannattaakin tarkastaa vuosittain, jotta maalauksen todellinen kunto selviää. Kovimmassa rasituksessa oleva seinä määrittää sen, koska on aika tehdä huoltomaalaus. Huoltomaalaus on viisainta tehdä siinä vaiheessa, kun maalipinta on vielä ehjä ja vedenpitävä.

Mitä enemmän maali on haalistunut, lohkeillut ja hilseillyt sitä suurempi riski on, että talon runkoon on päässyt kosteutta tai muuta likaa. Nyrkkisääntönä huoltomaalauksissa voidaan pitää kymmentä vuotta.

Ajoissa tehty huoltomaalaus antaa talolle lisää vuosia ja pidentää sen elinkaarta huomattavasti.

Maalaukset alk. 50 €/kk

Voit maksaa julkisivujen maalauksen kätevästi myös rahoituksella alkaen vain 50 euroa / kuukaudessa. Jätä yhteystietosi ja teemme sinulle tarjouksen talosi ulkomaalauksesta.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Yhteistyössä

logo_orima.jpgUS_Wood_logo_kapea.JPGpihla-logo-sml.jpgisover.pngekovilla-logo.jpg