Suomen JulkisivuCenter on paikallisten ja itsenäisten yrittäjien ja yrityksien muodostama ketju. Se perustettiin vuonna 2013 tarpeeseen, sillä markkinoilla tarvittiin pientalojen julkisivuremontteihin ja lisälämmöneristyksiin erikoistunutta ammattilaisten joukkoa.

Ketjuun kuuluvat yritykset ja asiakkaat hyötyvät yhteisestä, isommista materiaalihankinnoista jolloin voidaan neuvotella paremmat hinnat. Myös yhteiset koulutukset ja parhaiden käytäntöjen vaihtaminen osaajien kesken takaa mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen remontille.

Kaikki ketjun yritykset toteuttavat ja vastaavat remonteista itsenäisesti. Paikallinen yrittäjä tuntee parhaiten oman alueensa säädökset, asiakkaat ja heidän toiveensa. Näiden ansiosta jokaisessa toimipisteessä palvellaan asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla.

JulkisivuCenter tarjoaa talonomistajille ja taloyhtiöille täydellisen kokonaispaketin, johon kuuluvat asennuksen lisäksi materiaalit ja tarvikkeet. Remontti toteutetaan vanhan purkamisesta loppusiivoukseen, sovitussa aikataulussa, avaimet käteen -periaatteella.

Yritykset:

KMK Remontti Oy

Vipusenkatu 19
15230 Lahti
Lisätietoja

Suomen KattoCenter Oy

Louhostie 4
04300 Tuusula
Lisätietoja

Yhteistyössä

logo_orima.jpgUS_Wood_logo_kapea.JPGpihla-logo-sml.jpgisover.pngekovilla-logo.jpg